Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه روابط عمومی دادگستری استان کرمان، مهدی بخشی در نشست تعاملی دادگستری با ناجا در محل دادگستری کرمان افزود: طبق ماده 18 دستورالعمل ساماندهی واحدهای اجرای احکام کیفری، باید جهت تسریع در ابلاغ اوراق قضایی و اجرای سریع احکام به تعداد لازم کارمند و مامور انتظامی آموزش دیده (پلیس اجرای احکام و ابلاغ) در محل دادسرا مستقر تا تحت نظارت و تعلیمات دادستان نسبت به انجام امور محوله اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: طبق ماده 17 این دستورالعمل مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضایی مکان ارتباط و تبادل اطلاعات مورد نیاز درون قوه قضائیه را در سامانه مدیریت پرونده های قضایی فراهم می کند.
** راه اندازی پلیس ویژه اجرای احکام ضرورت دارد
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بر ضرورت راه اندازی پلیس ویژه اجرای احکام در راستای تسریع در ابلاغ اوراق قضای و اجرای سریع احکام در استان کرمان تاکید کرد.
دادخدا سالاری افزود: هدف نهایی از دادرسی عادلانه اجرای حکم است و یک دادرسی عادلانه با اجرای حکم به ثمر و نتیجه می رسد.
این مقام قضایی ضمن تشکر از اقدامات شبانه روزی ناجا در راستای تامین امنیت جامعه، عنوان کرد: منشاء بخشی از تولید جرم در جامعه به دلیل اجرا نشدن احکام در زمان مقرر است.
خبرنگار و انتشار دهنده: نجمه حسنی*
3029/3029

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۸۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات

شرکت کرمان موتور از فروش خودرو جک جی۷ برقی بر روی سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی خبر داد. بر این اساس  تمام افرادی که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نسبت به بلوکه کردن پول در این سامانه اقدام کرده اند می توانند برای خرید اقدام کنند.

قیمت خودرو جک جی ۷ برقی یک میلیارد و ۹۸ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان (بدون هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص شامل بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ...) اعلام شده است.

مشخصات خودرو

خودرو جک جی ۷ برقی از ۱۴۲ کیلو وات توان موتور با یک گیربکس تک سرعته کاهشی برخوردار است. سرعت این خودرو ۱۴۲ کیلومتر بر ساعت اعلام شده و شتاب صفر تا ۱۰۰ در این محصول ۷.۶ ثانیه است.

ظرفیت باتری جی ۷ برقی ۵۰.۱ کیلوات و حداکثر مسافت پیمایش با شارژ کامل در این محصول ۴۰۲ کیلومتر می باشد.


 

جدول فروش به شرح زیر است

 

برند  مدل قیمت ( ریال )
KMC EJ7 10.986.500.000

 

دیگر خبرها

  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • ابلاغ احکام مسئولین کمیته ها و دبیران ستاد یادواره شهدای ارومیه
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • اجرای طرح نور خواست عمومی است
  • ربایندگان «یسنا» اعتراف کردند/ یکی از مجرمان متواری است
  • راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری