Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدی با بیان اینکه ۹۱ درصد ابلاغ های الکترونیکی صادره در استان اصفهان دریافت می شود از رضایت بیش از ۸۰ درصدی مردم از سامانه های الکترونیک قضایی خبر داد و بر رفع نقایص آن تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، «حجت اسدی» در آئین افتتاح دفتر خدمات قضایی در گلپایگان، این دفتر را مورد ۵۵ در استان اصفهان و گلپایگان را بیست و پنجمین حوزه قضایی استان  ذکر کرد که به این دفتر مجهز می شود و گفت: قوه قضائیه از ۴ سال گذشته برای الکترونیکی کردن خدمات خوب رشد خوبی داشته است و در حال تقویت کردن زیر ساخت های آن است و در چند سال اخیر  به ارائه خدمت الکترونیکی قضایی پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون  فناوری  و  اطلاعات  دادگستری  استان اصفهان خواستار ثبت نام همه مردم در سامانه ثنا با توجه به اهمیت این سامانه در اطلاع رسانی قضایی به طرفین دعوی در پرونده های قضایی شد و بیان کرد: میلیونها پرونده در بخش های مختلف قضایی جا به جا شده است و همه این پرونده ها وارد این سامانه شده است و ۴ میلیون ابلاغ قضایی فقط سال گذشته از طریق این سامانه ابلاغ شده که حداقل می توان صرفه جویی ۴۰ میلیارد تومانی را برآورد کرد.

وی با یاد آوری اینکه پیش از این تنها ۱۰ درصد ابلاغ های حضوری به دست شخص می رسید از دریافت ۹۱ درصدی ابلاغ های قضایی توسط مردم استان اصفهان خبر داد و تشریح کرد: مردم  می توانند شکایت ها و دادخواست های خود را از طریق سامانه های قضایی در این دفاتر با هزینه ای ناچیز انجام دهند و سپس تمام مراحل پرونده را از سامانه قضایی در منزل خود دنبال کنند و حتی اعتراض خود را از طریق سامانه به ثبت برسانند

اسدی با بیان اینکه یک قاضی در ایران بیش از ۳۵۰ پرونده را رسیدگی می کند که نرم جهانی خیلی پایین تر از این عدد است، از اینکه مردم آخرین راهکار را اولین راهکار در مشکلات خود قرار دادند و فرهنگ ریش سفیدی کمرنگ شده است، انتقاد کرد

معاون  فناوری  و  اطلاعات  دادگستری  استان، سرقت را رتبه اول جرائم  استان اصفهان بیان کرد و افزود: ۶.۵ میلیون پرونده برای اولین بار در حال شکل گیری است و شورای حل اختلاف شهرستان گلپایگان نیز  در روز های آتی به سامانه قضایی متصل می شود و می تواند کلیه خدمات  خود را الکترونیکی ارائه دهد و از طرفی مردم برای شکایت به دیوان عدالت اداری می توانند از طریق سامانه های الکترونیک اقدام کنند

وی از رضایتمندی ۸۰ درصد مردم استان اصفهان  از خدمات قضایی الکترونیکی خبر داد و افزود: این سامانه ها نقایصی در خود دارند که برطرف می شوند و سامانه نوبت دهی به مردم برای مراجعه به دادگستری نیز به زودی راه اندازی می شود.

اسدی با تاکید بر اینکه هدف از راه اندازی این دفاتر ارائه خدمت به مردم و نه اشتغالزایی است، مطرح کرد: این دفتر برای شش نفر اشتغالزایی می کند و اگر این دفتر برای ارائه خدمات قضایی در شهرستان گلپایگان کم بود، می توان دو دفتر دیگر نیز در این شهرستان راه اندازی کرد و این دفاتر جایگاهی مردمی دارد.

معاون  فناوری  و  اطلاعات  دادگستری  استان با تاکید بر اینکه صلح و سازش اولین راهکار است، از اشتباه در نحوه شکایت  ۹۲ درصد کلاه برداری ها خبر داد و راه آن را گرفتن مشاوره به خصوص از وکلایی که خدمات رایگان در دادگستری ها انجام می دهند، برشمرد که نیاز به مشاوره در دفاتر قضایی نیز اهمیت  یافته است./

پایان پیام/563

منبع: شبستان

کلیدواژه: حجت اسدی دفتر خدمات قضایی سامانه الکترونیکی گلپایگان قوه قضاییه استان اصفهان سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۲۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت حاکمیت به پوشش زنان ۲۰ سال پیش | همان بدحجابانی که کافر بودند!

عباس عبدی در یادداشتی با عنوان «پیش‌بینی دو دانش‌آموز» در روزنامه اعتماد نوشت:

اخیرا یک فیلم کوتاه یک دقیقه‌ای بازنشر شده که دو دختر خانم دبیرستانی به مدت یک دقیقه درباره فشارهای اجتماعی نسبت به دختران حرف می‌زنند. این فیلم تولید سال ۱۳۸۲، یعنی ۲۱ سال پیش است. هر دو دختر خانم که حدود ۱۵ تا ۱۷ساله هستند با حجاب و مقنعه کامل و روپوش مدرسه بدون ذره‌ای آرایش به خوبی و مسلط حرف می‌زنند. آنان فشارهای اجتماعی را به خوبی به فنر تمثیل می‌کنند. جامعه را متحول می‌دانند که اگر فشار نباشد مردم خود را تطبیق می‌دهند. ولی اگر جلوی این فنر گرفته و فشرده شود، به جایی می‌رسد که دیگر، توان حفظ آن را ندارند و یک باره فنر باز می‌شود.

آنان قاعده‌ای را با زبانی ساده توضیح می‌دهند که «مردم از آنچه منع می‌شوند به آن حریص‌تر می‌شوند.» سپس شرح می‌دهند که چرا مردم به سوی تبلیغات ماهواره‌ای می‌روند. اینها عین جملات آن دو دختر خانم نبود ولی مضمون دقیق آن‌ها است. ای کاش می‌دانستیم که اکنون آن‌ها کجا هستند؟ چه پوششی دارند؟ چه تفکری دارند؟ و آیا همچنان با همان آرامش و متانت سخن می‌گویند یا به افرادی عصبی تبدیل شده‌اند؟

پس از رها شدن این فنر در سال ۱۴۰۱ چه رفتاری از خود نشان داده‌اند؟ اکنون نمی‌دانیم که آن دو دختر خانم چه وضعی دارند ولی از روی موارد مشابه فراوان آن‌ها که در دور و نزدیک می‌بینیم، می‌توانیم بگوییم که سرنوشت آن نسل به کجا رسیده است؟ آنان متولدین دهه ۱۳۶۰ بودند که اواخر جنگ به دنیا آمدند. در دوره اصلاحات به بلوغ رسیدند. ولی هیچ کس وقعی به سخنان بدیهی آنان نداد.

آنان در آن مقطع زمانی دانش‌آموزانی عادی بودند؛ نه مدرک دانشگاهی داشتند و نه تجربه عمیق سیاسی و اجتماعی، ولی با همان چند سالی که در متن جامعه حضور داشتند، به صورت شهودی و حسی متوجه شده بودند که تحت فشار اجتماعی هستند. آنان چنین می‌اندیشیدند که تحت فشارند که چگونه فکر کنند، چه بپوشند، کجا بروند، کجا نروند و… و این را حس می‌کردند، که این فشارها در حال افزایش است و می‌دانستند که به جایی خواهد رسید که دیگر سیاستمداران و پدرخوانده‌های جامعه قادر به نگهداری این فنر در حالت فشرده شده نخواهند شد، خسته می‌شوند و دیر یا زود این فنر رها خواهد شد، و آنگاه باطن جامعه آشکار می‌شود. باطنی که شاید در یک فرآیند طبیعی و متعارف به گونه دیگری ظاهر شود.

امروز حکومت به پوششی از زنان رضایت می‌دهد که ۲۰ سال پیش آن را کفر ابلیس می‌دانست. ولی رسیدن به این پوشش با هزینه‌های زیاد برای دو طرف بوده، و هنوز هم معلوم نیست که چند سال بعد به کجا برسد؟

این نسل اعم از دختر و پسر و البته دختران بیشتر، نادیده گرفته شدند ولی کسی توان حذف آنان را نداشت و ندارد به همین علت در فردای برداشتن اهرم از روی فنر، به میدانی پرتاب می‌شوند که خواسته خودشان نبوده است.

پرسش این است که چرا گوش شنوا و ساز و کاری مناسب برای شنیدن آن نجواهای آرام وجود نداشت تا با بحران ۱۴۰۱ مواجه نشویم؟

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • رضایت حاکمیت به پوشش زنان ۲۰ سال پیش | همان بدحجابانی که کافر بودند!
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد